Acana Cat Adult Premium Paté Beef 85 g

  Kommer snart    Affiliate-länk till VetZoo

Ge din katt en välbalanserad kost med Acana Cat Adult Premium Paté Nötkött. Våtfoder för vuxna katter

Acana Cat Adult Premium Paté Nötkött är ett premium våtfoder som är speciellt utformat för att ge vuxna katter en välbalanserad och näringsrik kost. Med nötkött som huvudingrediens ger detta våtfoder din katt en god och hälsosam måltid. Varje burk innehåller 85 g smaskigt våtfoder.

Nötkött är en utmärkt källa till protein, vilket hjälper till att bygga och upprätthålla starka muskler hos katter. Acana Cat Adult Premium Paté innehåller också en mängd viktiga vitaminer och mineraler som bidrar till att stärka kattens immunförsvar och främja god hälsa.


Acana Cat Adult Premium Paté Nötkött innehåller även viktiga omega-3-fettsyror som hjälper till att bibehålla en frisk hud och glansig päls hos din katt.


Ge din katt en smakupplevelse med detta goda våtfoder. Acana Cat Adult Premium Paté Nötkött är perfekt för alla katter som letar efter en balanserad och hälsosam kost.

Acana Cat Adult Premium Paté Beef 85 g finns i kategorin Katt - Kattmat - Våtfoder. Acana är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…