Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish 85 g

19 kr 25 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish - våtfoder för växande kattungar

Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är ett högkvalitativt våtfoder för kattungar. Detta våtfoder innehåller en blandning av näringsrika och välbalanserade ingredienser: kyckling och fisk.

En burk innehåller 85 gram

Här är några av de främsta fördelarna med Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish:

Naturliga ingredienser: Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är gjort av högkvalitativa och naturliga ingredienser som ger din kattunge allt den behöver för att växa och utvecklas på ett hälsosamt sätt.

Kyckling och fisk: Detta foder innehåller en kombination av kyckling och fisk som är två utmärkta proteinkällor. Proteinet hjälper till att bygga upp musklerna när kattungen växer.

Välbalanserad näring: Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är speciellt utformat för att tillgodose behoven hos växande kattungar och innehåller en välbalanserad blandning av vitaminer och mineraler.

Våtfoder för känsliga kattmagar: Fodret är lätt att smälta vilket gör det lämpligt för kattungar med känslig mage.

God smak: Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish har en god smak som din kattunge kommer att älska.

Praktisk förpackning: Fodret kommer i en praktisk burk förpackning som gör den lätt och praktisk att förvara i kylen.

Sammanfattningsvis är Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish ett utmärkt val för kattungar som behöver en näringsrik och välbalanserad kost. Fodret är lättsmält och har en god smak som din kattunge kommer att älska. 

Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish 85 g finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Våtfoder till kattunge. Acana är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…