Applaws Kitten Grain Free Chicken (2 kg)

249 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Egenskaper

Applaws Kitten är ett helfoder anpassat för kattungar samt dräktiga och digivande katter. Detta foder tillfredställer kattens behov den haft om den levde i det vilda. Katter är köttätare och deras matsmältningssystem är anpassat till en hög proteinhalt, vilket detta foder erbjuder. Proteiner omvandlas i sin tur till effektiv energi. Kattens naturliga kost består av 1-5% vegetabilier som kommer från bytets mag- och tarmområden. Spannmål kan inte alls tas upp av kattes matsmältning och förvandlas istället till fett, vilket kan leda till övervikt, diabetes, leversjukdomar och preblem med bukspottkörteln. Detta foder är därför helt anpassat efter kattens naturliga behov.

Applaws Dry innehåller omega-3 och omega-6 som bidrar till en glänsande päls och motverkat hårbollar. Fodret innehåller även tranbärsextrakt från selen och tokoferoler med konservering som håller maten fräsch och god under en längre period. Antioxidanter som bidrar till kattens hälsa och vitalitet.

Användning


Torrfoder till kattungar, dräktiga och digivande produkter.
Passar katter med allergier och matintolerans.

Applaws Kitten Grain Free Chicken (2 kg) finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Torrfoder till kattunge. Applaws är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…