Applaws Selection in Jelly Multipack Fish 12x70 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Applaws Selection in Jelly Multipack Fish 12x70 g - Storpack våtfoder för vuxna katter

Applaws Selection in Jelly Multipack Fish, är ett komplett våtfoder för vuxna katter. Detta storpack innehåller 12 konservburkar med näringsrikt våtfoder, i tre olika smaker, så att din katt får en varierad och välbalanserad kost.

Huvudingrediensen är Omega-3 rik tonfisk.

Applaws Selection in Jelly Multipack Fish - Hälsosamt, näringsrikt våtfoder i olika smaker

Naturliga ingredienser - Applaws använder bara högkvalitativa ingredienser som främjar kattens hälsa och välbefinnande. Allt våtfoder i detta storpack innehåller hälsosam fisk, vilket bidrar med både protein och omega-3-fettsyror.

Komplett och balanserat våtfoder - Applaws Selection in Jelly Multipack Fish, är ett komplett våtfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen som din katt behöver för en hälsosam livsstil. Varje burk är berikad med taurin, vilket är en essentiell aminosyra som är viktigt för kattens hjärta och syn.

Våtfoder för känsliga katter - Applaws Selection in Jelly Multipack Fish är ett naturligt och spannmålsfritt våtfoder, och kan därför vara lämpligt för känsliga katter som lider av matallergier. Detta våtfoder är dessutom fritt från tillsatser, konserveringsmedel och konstiga färgämnen.

Applaws Selection in Jelly Multipack Fish innehåller följande sorter:


4 x Tonfisk i gelé
4 x Tonfisk & havsalger i gelé
4 x Tonfisk & lax i gelé

Applaws Selection in Jelly Multipack Fish 12x70 g finns i kategorin Katt - Kattmat - Våtfoder. Applaws är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…