Arion Original Cat Kitten (7,5 kg)

539 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Egenskaper

Under de första veckorna i livet utvecklas kattungens mag- och tarmsystem gradvis, och den kan inte smälta stora mängder stärkelse. För att garantera ett tillräckligt tolerant matsmältningssystem har Original Kitten formulerats med högkvalitativt animaliskt protein, lägre stärkelsehalt och berikats med olika prebiotika och omsorgsfullt utvalda fiberkällor.

När immunsystemet gradvis utvecklas är det ett känt faktum att kattungarna efter avvänjning kommer till en kritisk tid i sina liv. Typiskt för den här fasen är en lucka i immunförsvaret, och Oiginal Kitten är berikat med en blandning av olika naturliga antioxidanter som stimulerar utvecklingen av kattungens naturliga immunförsvar. Ökade halter av vitaminer och mineraler bidrar även till utvecklingen av ett starkt immunsystem och hjälper till att bygga upp ett starkt skelett och starka tänder.

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration

Användning

Foder för kattungar och dräktiga eller digivande katter

7:e säcken gratis

Vill du också få den 7:e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.
Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7:e säcken krediterar vi i efterhand!

Läs mer…