Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (7 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork-Spannmålsfritt torrfoder för vuxna kastrerade Katter med läckert fläskkött

Detta är ett kattfoder med ingredienser av mycket hög kvalitet. Fodret är baserat på kött från gris, en proteinkälla som har högt bioidentiskt värde och som utgör en utmärkt grund i kattens kost. Denna kattmat är även berikad med flera hälsofrämjande ingredienser för att stötta din katts immunförsvar och hälsa, t.ex:


Havtorn och Krasse- Kan verka för god urinvägshälsa
Pro-och prebiotika för att främja en god balans i mage-och tarm.
Lågt magnesiuminnehåll för att motverka mineraliseringar


Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork är helt fritt från socker, spannmål , GMO eller tillsatser

Fläskkött är en proteinkälla som ofta kan fungera som alternativ till katter som är känsliga för andra typer av protein, t.ex kyckling. Detta kattfoder inneahåller enbart fläskkött som enda animaliska proteinkälla.


Torrfoder för kastrerade och steriliserade katter
Med fläskkött
Fritt från spannmål, tillsatser och GMO
Med hälsofrämjande ingredienser

Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (7 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Specialfoder - Kattmat för steriliserad katt. Brit Care är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…