Brit Care

Brit Care Raw Treat Kitten Kyckling & Lax 40 g

54,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Frystorkat kattgodis för kattungar - med 96% kötthalt och nyttig probiotika!

Detta frystorkade kattgodis med kyckling och lax är särskilt framtaget för växande kattungar! Frystorkat kattgodis är mycket smakrikt och vi tror att din kisse kommer älska denna variant! Godiset har mycket hög kötthalt och är fullpackat med näring och smak.

Brit Care Raw Treat Kitten Kyckling & Lax kan givetvis användas precis som vanligt kattgodis, men ett annat tips är att strö det över, eller blanda med, maten! Detta ger kissen en extra lyxig upplevelse!

Med hydroliserad jäst för en sund matsmältning, probiotika för en stark mage och Omega-3 för hud, päls och hjärnans utveckling, är detta kattgodis noga tillverkat för växande kattungar. Vassle bidrar till tillväxt, muskler och allmänt välmående.

Varje tugga av detta frystorkade godis innehåller 96% färskt kött. Godiset är fritt från från konstgjorda smaker, färger, konserveringsmedel och tillsatt salt.

Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att kattens storlek påverkar intaget.

Brit Care Raw Treat Kitten Kyckling & Lax 40 g finns i kategorin Kattunge - Kattungegodis. Brit Care är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…