Brit Veterinary Diet Cat Diabetes Grain Free 200 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Ett balanserat veterinärfoder för katter med diabetes

Anpassat veterinärfoder i våtfoderform från Brit Veterinary som är näringsmässigt komplett och noggrant sammansatt för vuxna katter med diabetes. Diabetes (diabetes mellitus) är en sjukdom där kroppen saknar insulin eller där den svarar dåligt på insulin vilket kan ha mycket allvarliga konsekvenser utan adekvat behandling.

Bibehåll din katts hälsa med Brits anpassade veterinärfoder!

Brit Veterinary Diet Cat Diabetic Grain Free ges i samråd med veterinär och till att börja med enligt rekommendation under 6 månaders tid. Katten ska följas upp kontinuerligt för att säkerställa att blodsockernivåer och vikt hålls i god balans och för att kontrollera kattens allmänhälsa. Den får inte fodras med något annat foder eller andra former av mat eller godis. Katter med diabetes är mycket känsliga och måste hållas på en mycket balanserad diet för den goda hälsans skull.

Detta anpassade kattfoder innehåller flera särskilda tillskott och födoämnen för att säkerställa att näringsbehovet täcks. Det innehåller b.la:


Hög andel antioxidanter för att minimera oxidativ stress
Kelp som bidrar med prebiotisk fiber
Psylliumfrö-Adderar en hög andel fiber och ger god mättnadskänsla
Havtorn som har flera goda egenskaper, stöttar immunförsvaret
Helt fritt från spannmål och soja


Detta våtfoder innehåller en hög andel protein på hela 46% baserat på lamm samtidigt som det har en balanserad fetthalt med låg andel sockerarter. Självklart är det tillagat för att smaka mumsigt så att din katt  ska kunna leva ett hälsosamt liv samtidigt som den får njuta av måltiderna!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. Närdu väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Diet Cat Diabetes Grain Free 200 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Diabetes. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…