Brit Veterinary Diet Cat Diabetes Grain Free (400 g)

  Kommer snart    Sponsrad länk för VetZoo

Ett komplett veterinärfoder för katter med diabetes

Detta veterinärfoder från Brit Veterinary är näringsmässigt komplett och noggrant sammansatt för vuxna katter med diabetes. Diabetes (diabetes mellitus) är en sjukdom där kroppen saknar insulin eller där den på något sätt svarar dåligt på insulin.

Bibehåll en balanserad hälsa för din katt med Brits anpassade veterinärfoder!

Brit Veterinary Diet Cat Diabetic Grain Free bör till en början och i samråd med veterinär ges initialt under 6 månaders tid. Katten ska följas upp kontinuerligt för att se till att blodsockernivåer och vikt hålls i god balans och för att hålla koll på allmänhälsan. Ge inte katten någon annan form av mat eller godis. Katter med diabetes är mycket känsliga och behöver hållas på en välbalanserad diet för att hålla sin hälsa i schack.

Detta anpassade foder innehåller flera tillskott för att säkerställa att katten får sitt näringsbehov täckt. Det innehåller b.la:


Hög andel antioxidanter för att minimera oxidativ stress
Kelp som bidrar med prebiotisk fiber
Psylliumfrö-Adderar en hög andel fiber och ger god mättnadskänsla
Havtorn som har flera goda egenskaper, stöttar immunförsvaret


Detta torrfoder innehåller en hög andel protein på hela 46% baserat på kyckling  samtidigt som det har en balanserad fetthalt och ligger lågt i sockerarter. Självklart är det tillagat för att smaka gott för att din katt både ska kunna leva ett hälsosamt liv samtidigt som den njuter av sina måltider!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. Närdu väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Diet Cat Diabetes Grain Free (400 g) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Diabetes. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…