Brit Veterinary Diet Cat Gastrointestinal Grain Free (400 g)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Veterinärfoder som lugnar kattens matsmältningsystem

Detta  veterinärfoder för vuxna katter från Brit hjälper katter som lider av känslig mage eller mag-och tarmrelaterade sjukdomar så som IBD och  andra typer av matsmältningsproblem. Fodret verkar lugnande på matsmältningsystemet och ser till att din katt får i sig alla viktiga proteiner, fetter, mineraler och vitaminer och minimerar kraftigt risken för att katten ska påverkas av diarréer och kräkningar.

Ett kattfoder som fungerar lika väl vid akuta så som kroniska besvär

Brits gastrointestinala veterinärfoder för katter med mag-och tarmbesvär är utvecklat för att kunna användas under korta perioder upp till 3 veckor för katter med akuta besvär, men fungerar även som ett helfoder som bör användas under hela kattens livstid då katten har en kronisk sjukdomsbild.

Fodret är baserat på protein från  sill, hydroliserat laxprotein och ägg, det är dessutom helt fritt från soja och spannmål. Man har istället använt sig av bovete och ärtor . Bovete är proteinrikt och tillsammans med ärtor utgör de en helt glutenfri bas. Man har även tillsatt flera tillskott för att ytterligare täcka näringsbehovet hos katten, i denna kattmat finner du till exempel:


 Bryggjäst-Rik på selen, b-vitaminer och protein
Kelp-En källa för prebiotiska fibrer
Omega 3- Viktiga fettsyror som stöttar flera av kroppens funktioner
Havtorn-Full av antioxidanter och stöttar tack vare detta immunförsvaret


Brit Veterinary Diet Cat Grain Free Gastrointestinal är utöver allt detta ett riktigt smaskigt foder som stimulerar din katts aptit och tillåter den att njuta av sina måltider!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När

du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


 Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
 Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.  

Läs mer…