Brit Veterinary Diets Dog + Cat Recovery Grain Free 400 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Veterinärfoder för hundar och katter i behov av återhämtning

Detta veterinärfoder ges i återhämtningssyfte och passar både hundar och katter. Har din hund eller katt genomgått en svår operation, varit sjuk en längre tid eller har den andra orsaker till att ha gått ner kraftigt i vikt? Då passar Brit Veterinary Diet Cat and Dog Recovery utmärkt. Detta är ett mycket lättsmält våtfoder med högkvalitativa och energirika ingredienser som ser till att din hund eller katt får i sig adekvat näring för att successivt kunna komma tillbaka till sin normala vikt och goda allmänhälsa.

Energirikt och lättsmält våtfoder med fullvärdig näring

I detta foder har man lagt särskilt stor vikt vid ingredienser med högt biologiskt värde. Det animaliska proteinet kommer i huvudsak från lax som är ett lättupptagligt och lättsmält protein för kroppen. Detta recept innehåller även kycklinglever, laxolja, ärtor och psylliumfrö med tillskott som t.ex:


Havtorn-Bidrar med hög andel antioxidanter
Bryggerijäst-Rik på lättsmält protein och flera betydelsefulla typer av b-vitamin
Taurin-Förbättrar kroppens läkning och återhämtning
L-arginin- Aminosyra som bidrar till muskeltillväxt


Detta våtfoder är spannmålsfritt och har lågt glutenvärde. Det är mjukt i konsistensen för att det ska vara enkelt för din hund och katt att äta det, dessutom smakar det riktigt gott för att hjälpa till att stimulera aptiten. 

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Läs mer…