Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Grain Free (2 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Balanserat veterinärfoder för hundar som har diabetes

Detta veterinärfoder från Brit Veterinary är noga anpassat för vuxna hundar med diabetes. Diabetes (diabetes mellitus) är en sjukdom där kroppen saknar tillräckligt med insulin eller där den inte svarar  på insulin. Detta kan ha allvarliga konsekvenser om korrekt behandling inte ges i tid.

Bibehåll din hunds goda hälsa med Brits specifikt anpassade veterinärfoder!

Brit Veterinary Diet Dog Diabetic Grain Free ska alltid ges i  samråd med veterinär och enligt rekommendation under 6 månaders tid. Servera fodret 3 gånger om dagen i små portioner för att hålla en jämn blodsockernivå. Hunden ska följas upp kontinuerligt under tiden den står på denna diet för att säkerställa att blodsockernivåer och vikt hålls i god balans och för att kontrollera allmänhälsan. Hunden  får inte fodras med något annat foder eller andra former av mat eller godis. Hundar med diabetes är väldigt känsliga och måste hållas på en  balanserad och väl sammansatt  diet för att den inte symptom ska uppstå.

Detta anpassade hundfoder innehåller flera kosttillskott och berikande födoämnen för att säkerställa att näringsbehovet täcks. Det innehåller b.la:


Hög andel antioxidanter för att minimera oxidativ stress
Kelp som innehåller prebiotisk fiber
Psylliumfrö-Tillför en hög andel fiber och ger en bra mättnadskänsla
Havtorn som stöttar immunförsvaret
Fodret ör helt fritt från spannmål och soja


Detta veterinärfoder innehåller en hög andel protein på hela 46%  som är baserat på kalkon och ärtor. Det har samtidigt en balanserad fetthalt med låg andel sockerarter. Självklart är det mycket smakligt för att din hund ska kunna leva ett hälsosamt liv samtidigt som den kan njuta av sin mat!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Grain Free (2 kg) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Diabetes. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…