Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Grain Free 400 g

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Välanpassat veterinärfoder för hundar med diabetes

Detta våtfoder från Brit Veterinary är noga anpassat för vuxna hundar med diabetes. Diabetes (diabetes mellitus) är en sjukdom där kroppen saknar tillräckligt med insulin eller där den inte svarar  på insulin. Detta kan medföra allvarliga konsekvenser om inte rätt utfodring och behandling sätts in i tid.

Vårda din hunds hälsa med Brits specifikt anpassade diabetesfoder!

Brit Veterinary Diet Dog Diabetic Grain Free Våtfoder ska alltid ges i samråd med veterinär och enligt rekommendation under åtminstone 6 månaders tid. Servera fodret minst 3 gånger dagligen i små portioner för att hålla en jämn blodsockernivå. Hunden ska följas upp kontinuerligt av veterinär under tiden den står på detta anpassade diabetesfoder för att kontrollera att blodsockernivåer och vikt hålls i balans och för att kontrollera det allmäna hälsotillståndet. Hunden ska inte fodras med något annat foder eller andra typer av födoämnen under denna tid. Hundar med diabetes är väldigt känsliga och det är viktigt att respektera och kontrollera dieten för att minimera risken att de insjuknar och får symptom av sin sjukdom.

Detta anpassade hundfoder innehåller flera kosttillskott och tillsatta födoämnen, b.la: 


Hög andel antioxidanter som bidrar till att minimera oxidativ stress
Kelp, innehåller prebiotisk fiber
Psylliumfrö-Innehåller en hög andel fiber och tillför mättnadskänsla
Havtorn som stöttar immunförsvaret
Fodret är helt fritt från spannmål och soja


Detta veterinärfoder innehåller en hög andel protein på hela 46%  som är baserat på kött från kalkon och lamm. Samtidigt har det en låg fetthalt och låg nivå av sockerarter. Självklart fodret smakligt för att din hund ska kunna leva ett hälsosamt liv samtidigt som den får njuta av sin kost!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Grain Free 400 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Diabetes. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…