Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Ultra-Hypoallergenic (400 g)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic-Ett veterinärfoder för hundar med foderallergi

Detta helfoder för hundar är helt glutenfritt och spannmålsfritt och gjort på hydroliserat insektsprotein. Har din hund besvär med matsmältningen och problem med hud och päls? Dessa bekymmer är vanliga vid olika typer av foderallergier och känslighet för vissa typer av protein. Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic kan ges på veterinärs inrådan för att lugna symptom som dålig mage och hudirritation.

Hur fungerar Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic?

Basen i detta foder är hydroliserat insektsprotein.  När ett protein genomgår en hydroliseringsprocess bryts det ner till mindre beståndsdelar vilket gör att kroppen inte känner igen det och på så vis skapas ingen reaktion. Därmed lugnas alla symptom som allergin kan orsaka, t.ex klåda. Ett foder som Ultra-Hypoallergenic kan öka hundens livskvalitet, rådgör med din veterinär för att se om denna hundmat kan passa just din hund!


Veterinärfoder för hundar med foderallergi
Kan motverka lös avföring och klåda
Innehåller hydroliserat insektsprotein
Glutenfritt och spannmålsfritt


Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


 Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.


 

 

Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Ultra-Hypoallergenic (400 g) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Foderallergi. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…