Carnilove Cat True Fresh Turkey (340 g)

60 kr 74,90 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Carnilove Cat Adult True Fresh Turkey-Torrfoder med färsk kalkon som främsta ingrediens!

Carnilove True Fresh är en serie kattmat av premiumkvalitet som kännetecknas av sina näringsrika recept där färskt kött alltid är den främsta ingrediensen. Katter är carnivorer-detta vill teamet bakom Carnilove värna om genom att skapa genomtänkta kattfoder med recept som främjar kattens hälsa. Carniloves kattfoder innehåller inget köttmjöl. Denna variant av torrfodret är baserad på kalkonkött som är både magert, näringsrikt och har en hög smältbarhet för att katten ska kunna tillgodgöra sig av det på ett optimalt sätt.

Carnilove Cat Adult True Fresh Turkey – Med hälsofrämjande örter och bär

Detta torrfoder innehåller ingredienser som kan stötta kattens immunförsvar, t.ex rosmarin och timjan, och tranbär. Fibrerna i detta recept består främst av bovete, ärtor och röda linser som även tillför vitaminer och viktiga mineraler.

Carnilove Cat Adult True Fresh Turkey är skapat för vuxna katter och passar så väl kastrerade som intakta individer.  Carnilov True Fresh är mycket omtyckt tack vare sina utsökta och närinsrika recept!


Torrfoder baserat på färskt kalkonkött
Hög kötthalt för kattens välbefinnande
Med vegetabiliska fibrer från bovete, ärtor och röda linser
För vuxna katter


 

Carnilove Cat True Fresh Turkey (340 g) finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Carnilove är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…