Edgard & Cooper Cat Adult Chicken (4 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Ett nyttigt och miljömedvetet foder för pälsklingen där hemma!

Ett supermumsigt kattfoder från Edgar&Cooper med smak av färsk kyckling. Detta foder passar vuxna katter, även de som är kastrerade! Fodret är helt spannmålsfritt och man har använt potatisfiber och ärtor istället för att binda ihop torrfoderkulorna. Receptet är tillagat på helt färska ingredienser och råvarorna har kokats långsamt för att bibehålla all naturlig näring och smak. Mums!

Inget fuffens, inga tillsatser!

Kattmaten från Edgar & Cooper är helt utan onödiga tillsatser och sockerarter. Man har däremot tillsatt laxolja för att din katt ska få i sig viktiga fettsyror som främjar god hud och pälskvalitet, det gör också gott för hjärta och blodkärl! Självklart är fodret även berikat med taurin, ett livnödvändigt ämne för alla katter. Sist men inte minst har man även tillsatt L-karnitin som är en aminosyra kroppen behöver för en normalfungerande metabolism!

Välj Edgar&Cooper när du vill värna om din omvärld!

Visste du att Edgar&Cooper arbetar för att bli det varumärke inom katt och hundfoder som lämnar minst klimatavtryck i världen? Det tycker vi är fantastiskt! Det innebär att man arbetar effektivt genom att till exempel se till att fabrikerna där fodren tillverkas släpper ut obefintligt med koldioxid, och att alla förpackningar är helt återvinningsbara! Varumärket ger även en del av inkomsten till hundar och katter i nöd genom att driva projekt i olika delar av världen där djur lever i särskild utsatthet. Kan det bli bättre? Edgar& Cooper är fodret för den medvetna matten och hussen!


Spannmålsfritt kattfoder med smak av kyckling
Potatisfibrer och ärtor istället för spannmål
Tillverkat på färska ingredienser
Klimatkompenserad kattmat
Med tillsatt laxolja, taurin och l-karnitin
Smakligt och näringsrikt för vuxna katter!


 

 

Läs mer…