Edgard & Cooper Kitten Duck & Chicken 2 kg

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Ett läckert torrfoder för kattungar med härliga färska ingredienser!

Ett hälsosamt kattfoder helt fritt från onödiga tillsatser. Detta foder är gjort på färsk anka och kyckling som tillagats långsamt för att bibehålla näring och den goda smaken! Denna kattungemat från Edgar & Cooper är helt spannmålsfri, istället har man tillsatt potatisfiber för att binda ihop torrfoderkulorna. I detta torrfoder finns även viktiga fettsyreoljor från lax för att främja god pälskvalitet och boosta immunförsvaret. Sammansättningen är väl genomtänkt för att din kattunge ska få all den näring och energi den behöver sitt första levnadsår! Tänk att något så nyttigt samtidigt kan vara så gott!

Edgar & Cooper är för dig som värnar om vår miljö!

Visste du att varumärket Edgar& Cooper strävar efter att vara den hund och kattmatstillverkaren som ger minst klimatavtryck i världen? Detta arbete sker på flera fronter där man bland annat gör allt från att göra alla förpackningar återvinningsbara och ser till att fabrikerna där fodren tillverkas släpper ut minimalt med koldioxid!

Edgar & Cooper ger tillbaka till katter och hundar i nöd

När du köper hund och kattfoder från Edgar & Cooper går en del av kostnaderna till välgörande ändamål. Projeketen som drivs ser till att hundar och katter som är i nöd förses med veterinärvård och får skydd, mat och vatten. Vill du ge din katt något riktigt näringsrikt och gott och samtidigt göra ett gott avtryck i din omvärld? Välj Edgar & Cooper!


Kattungemat gjord på anka och kyckling
Gjord på färska råvaror
Potatisfiber och ärtor iställer för spannmål
Tillagas i en långsam kokningsprocess för att bibehålla näring och smak
Edgar & Cooper värnar om miljön


 

 

 

Läs mer…