ferplast

Flashlight kattkarusell - 1 st

196 kr
I lager    Sponsrad länk

En fantastisk leksak för din katt som ökar kattens skicklighet, intelligens och rörlighet. Kattkarusellen Flashlight stimulerar katten att putta på, stöta iväg och jaga efter tre olika bollar! Så fort den blanka kulan sätts i rullning börjar den blinka. Den gul-röda gallerbollen har ett medryckande ljud när den sätts i rullning som gör katter nyfikna och ökar leklusten. Båda susar runt i vilda cirklar när katten puttar på dem med tassen genom de olika stora öppningarna. Som alternativ kan även de gröna lysande bollarna från Catit Design Senses användas i karusellen. En tredje boll, täckt av vit plysch, gungar oförutsägbart i luften på en 20 cm lång pinne. Den utmanar din leksugna kisse till en kamp som tränar kattens rörlighet och aktivitet. Katten kan sysselsätta sig själv med karusellen, men den kan även ger er många tillfällen till roliga, gemensamma lekar. Antihalkfötterna på undersidan säkerställer att karusellen står tryggt och stabilt även på hala golv. Leksaken är okomplicerad att montera ihop med det smarta klicksystemet som enkelt förbinder de olika delarna. Flashlight kattkarusell i överblick: Aktiverande leksak för katter Uppmuntrar katten att leka: Utvecklat speciellt för att uppmuntra kattens jakt- och leklust Främjar skickligheten och aktiverar katten: Bollar som susar runt i cirklar och en gungande boll på en fjäder får katten att använda tassarna när den leker Blinkande kulor: En blå boll börjar blinka röd när den puttas på och stängs av automatiskt när den är stilla (knappcellbatterier ingår i leveransen) Gallerboll: Animerar med ljuden som uppstår när den rullar Gungande metallspiral: En 20 cm lång, rörlig spiral med en vit plyschboll gungar okontrollerbart i luften Kan kombineras med Flashlight leksaksräls: Med den passande rälsen Flashlight kan du bygga upp ett spännande nöjesfält Antihalk-fötter håller leksaken på plats Tillverkad i EU Färg: Karusell: Grå/vit Bollar: Blå, röd-gul, vit Material: Karusell: Plast Bollar: Plast, plysch Mått: Karusell: Ø 24 x H 12 cm Total höjd: ca 36,5 cm Metallspiral: L 20 cm Kulor: Ø 4 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör katten vara under uppsikt när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig eller delar fattas för att undvika att katten eventuellt skadar sig.

Flashlight kattkarusell - 1 st finns i kategorin Kattillbehör. ferplast är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Kattillbehör