Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy 85 g

15,90 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till VetZoo

Näringsrikt och läckert våtfoder för vuxna katter - Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy 

Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy är ett högkvalitativt våtfoder som är speciellt utformat för vuxna katter. Huvudingrediensen är högkvalitativt kycklingkött som kommer i en läcker sås.

Detta våtfoder är proteinrikt och bidrar till att stärka kattens. Det innehåller också viktiga näringsämnen som vitaminer och mineraler, vilket främjar en frisk och stark kropp. Dessutom är våtfodret helt fritt från spannmål, vilket gör det till en utmärkt val för katter med känsliga magar eller allergier.

Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy är inte bara en smaskig måltid, utan också ett hälsosamt val för din katt. Varje påse innehåller en balanserad kombination av kött och grönsaker som är noga utvalda för att ge katten alla de näringsämnen som dem behöver för att må bra.

Det här våtfodret är enkelt att servera - du behöver bara öppna påsen och trycka ut innehållet i en skål.

Sammanfattningsvis är Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy 85 g ett utmärkt val för vuxna katter som behöver en högkvalitativ och näringsrik kost. Det är ett hälsosamt alternativ som kommer att ge din katt allt som den behöver för att må bra.

Överblick Four Friends Cat Adult Chicken in Gravy:


85 gram portionspåsar med våtfoder 
Passa vuxna katter
Huvudingrediensen är kyckling 
Spannmålsfritt

Läs mer…