Four Friends Kitten Chicken in Jelly 85 g

15,90 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till VetZoo

Four Friends Kitten Chicken in Jelly - Våtfoder speciellt utformat för kattungar.

Four Friends Kitten Chicken in Jelly är ett premium våtfoder speciellt utformat för kattungar. Detta smakliga våtfoder innehåller färskt kycklingkött, som är en utmärkt källa till högkvalitativt protein. Fodret är rikt på vitaminer och mineraler, inklusive D-vitamin och kalcium, som hjälper till att stärka kattungars skelett och tänder.

Four Friends Kitten Chicken in Jelly är också berikat med taurin, en aminosyra som katter behöver för att upprätthålla en god syn- och hjärtfunktion. Det är även fritt från spannmål, vilket gör det till ett hälsosamt val för kattungar.

Våtfodret är också lättsmält och innehåller en balanserad kombination av näringsämnen som är särskilt utvalda för att möta kattungars specifika näringsbehov. Four Friends Kitten Chicken in Jelly kommer i praktiska portionspåsar på 85 gram, vilket gör det enkelt att servera rätt mängd till din kattunge vid varje måltid.


Våtfoder för kattungar
Färskt kycklingkött
Rikt på vitaminer och mineraler
Berikat med taurin, en aminosyra
Fritt från spannmål
Praktiska portionspåsar på 85 gram


Sammanfattningsvis är Four Friends Kitten Chicken in Jelly ett utmärkt val för alla kattägare som vill ge sin kattunge en näringsrik och god måltid.

Four Friends Kitten Chicken in Jelly 85 g finns i kategorin Katt - Kattmat - Våtfoder. FourFriends är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…