Hill's Prescription Diet Feline i/d Digestive Care Chicken 12x85 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Hill's Prescription Diet Feline i/d Digestive Care Chicken 12x85 g

Detta veterinärfodret är utformat som bitar i sås, och särskilt framtaget för att passa katter som har problem med matsmältningen, eller som lider av exokrin pankreasinsufficiens. Fodret är snällt mot magen och innehåller ökade nivåer av både natrium och kalium.

Fodret innehåller Hill's egna blandning av prebiotika - ActivBiome+ som främjar en frisk tarmflora. Det innehåller även Omega-fettsyror som stöttar huden, och elektrolyter och B-vitaminer som ersätter för förlorade näringsämnen.
Hill's Prescription Diet Feline i/d Digestive Care Chicken främjar också ett friskt immunförsvar tack vare att det innehåller antioxidanter.

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Läs mer…