Hill's Science Plan Cat Adult Oral Care Chicken (7 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Egenskaper

En viktig beståndsdel av en katts övergripande välmående är dess tandhälsa. Det är därför Hill's har tagit fram HILL'S SCIENCE PLAN Oral Care torrfoder till katt som är en noggrant balanserat sammansättning för att din vuxna katt ska kunna förbättra sin munhälsa. Med en kliniskt bevisad foderbitsteknologi, högkvalitativa ingredienser och en speciell fiberteknologi så underlätta detta foder förbättringen av både kattens munhälsa och andedräkt gradvis med varje tugga. Adderat finns även omega-6 & vitamin E för att främja päls och hud. Det finns mer att älska med HILL's Sciene Plan-utseendet. Några av våra produkter har också nya namn, nya foderbitsformer och nya formuleringar.

Utfordring

Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.

Pengarna Tillbaka Garanti

Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.

Användning


Kliniskt bevisad foderbitsteknologi för att reducera uppbyggnad av plack och tandsten hos vuxna katter
Ett torrfoder till katt som hjälper till att förbättra din katts tandhälsa samt andedräkt med varje tugga
Främjar en hälsosam päls med vitamin E och omega-6
Tillverkad med ingredienser av hög kvalitet
Rekommenderas av veterinärer

Hill's Science Plan Cat Adult Oral Care Chicken (7 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Hill's är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…