Hill’s Prescription Diet Canine Metabolic Weight Management Stew Chicken & Vegetables (354 g)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Hill’s Prescription Diet Canine Metabolic Weight Management Stew Chicken & Vegetables

Övervikt hos hund är betydligt vanligare än man tror, ungefär 50% av alla hundar lider faktiskt av övervikt. Ett dietfoder såsom detta kan hjälpa till vid viktnedgång, och även förhindra att hunden går upp i vikt igen.

Hill’s Prescription Diet Canine Metabolic Weight Management Stew Chicken & Vegetables är utformat som bitar i sås, och det har läcker smak av kyckling och grönsaker.

Metabolic är en mycket välbeprövad produktserie från Hill's, och faktum är att man gjorde en studie där hela 88% av hundarna hade gått ned i vikt efter 2 månader med Metabolic.

Detta fodret innehåller antioxidanter och ordentligt med fibrer från både frukt och grönsaker. Fodret arbetar för att se till att din hund håller sig mätt mellan måltiderna, och stöttar en hälsosam viktnedgång.

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill’s Prescription Diet Canine Metabolic Weight Management Stew Chicken & Vegetables (354 g) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Övervikt. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…