Hill's Prescription Diet Canine i/d Low fat Stew Chicken & Vegetables 156 g

  Kommer snart    Affiliate-länk till VetZoo

Hill's Prescription Diet Canine i/d Low fat Stew Chicken & Vegetables 156 g

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Stew är ett smaskigt dietfoder för vuxen och seniora hundar i alla storlekar.

Huvudingredienserna är proteinrik kyckling och näringsrika grönsaker. Kyckling och grönsaker är lättsmält och skonar hundens mage.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Low fat Stew Chicken & Vegetables är ett komplett dietfoder för vuxna hundar. Detta foder har ökade halter av natrium och kalium och ingredienser som är lättsmälta för hundens mage, det är därför ett bra alternativ för känsliga hundmagar.

Överblick Hill's Prescription Diet Canine i/d Low fat Stew Chicken & Vegetables 156 g


Dietfoder
Passar vuxna, seniora hundar i alla storlekar
Kyckling & grönsaker
Passar känsliga hundmagar


Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Low fat Stew Chicken & Vegetables 156 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Mag- & Tarmsjukdom. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…