Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Weight Loss & Maintenace Lamb & Rice (1,5 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Veterinärfoder anpassat för hundar som behöver gå ner i vikt och bibehålla vikten

Även lite extra vikt kan påverka din hunds livskvalitet och förhållande med familjen eftersom extra vikt kan minska leklusten, påverka rörligheten och ha inverkan på din hunds livslånga allmänna hälsa. Att bibehålla en idealvikt kan hjälpa till med att påverka förväntad livslängd genom att minska risken för viktrelaterade sjukdomar.

Hill's dietister & veterinärer utvecklade Prescription Diet Metabolic kliniska nutrition speciellt utformad för att hjälpa hundar gå ner i vikt och bibehålla vikten. Fodret fungerar naturligt med din hunds unika energianvändning för enkel och effektiv viktminskning. Detta foder stimulerar hundens naturliga förmåga att bränna fett och ger energi för aktiv lek. Dess unika fiberblandning hjälper till med att få hundar att känna sig mätta och nöjda. Faktum är att 96% av alla hundar minskade i vikt hemma på 2 månader när de utfodrades med Prescription Diet Metabolic, enligt Hill's studier. Detta torrfoder är skapat med lamm och ris och har en oemotståndlig smak din hund kommer älska.

Det är viktigt att fortsätta utfodra PRESCRIPTION DIET Metabolic hundfoder för att hjälpa till med att hantera din hunds vikt, även efter att de har nått sin idealvikt. Regelbundna kontroller hos din veterinär är viktigt för att försäkra digsig att din hund håller sig frisk.


96% av alla hundar gick ner i vikt i hemmet på två månader
Hjälper till med att behålla vikten efter viktminskning och ger energi för aktiv lek
Enkel viktminskning: hundar går ner i vikt utan överdrivet minskade portionsstorlekar
Unik blandning av fiber hjälper hundar hålla sig mätta och nöjda
Stöttar hundars naturliga förmåga att bränna fett


Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Weight Loss & Maintenace Lamb & Rice (1,5 kg) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Övervikt. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…