Hill's Prescription Diet Feline On-Care Stew 82 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Hill's Prescription Diet Feline On-Care Stew

Hill's Prescription Diet Feline On-Care Chicken Stew är ett dietfoder utformat för katter som behöver extra stöd under återhämtning och konvalescens. Med hög energidensitet och lättsmälta ingredienser hjälper detta foder din katt att återfå styrka och vitalitet. Fodret innehåller en unik blandning av näringsämnen som främjar kattens allmänna hälsa och välmående.

Den oemotståndliga smaken av kyckling och grönsaker uppmuntrar din katt att äta, vilket är särskilt viktigt för katter som har nedsatt aptit. Hill's Prescription Diet Feline On-Care Chicken Stew är berikat med ActivBiome+ teknologi, som bidrar till en hälsosam tarmflora och förbättrad matsmältning. Dessutom är fodret designat för att minska risken för urinsten, vilket gör det till ett utmärkt val för katter med känslig urinvägar.

Fodret är också berikat med en optimal balans av vitaminer och mineraler för att stödja kattens immunförsvar och övergripande hälsa. Omega-3 och omega-6 fettsyror i fodret hjälper till att hålla kattens hud och päls i bästa skick. Denna kattmat erbjuder ett komplett näringsstöd för din katt, vilket säkerställer att den får alla nödvändiga näringsämnen för att återhämta sig snabbt och effektivt.


Stödjer kattens återhämtning och konvalescens.
Berikad med ActivBiome+ teknologi för en hälsosam tarmflora.
Designad för att minska risken för urinsten.
Optimal balans av vitaminer och mineraler.


 

 

Hill's Prescription Diet Feline On-Care Stew 82 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Återhämtning. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…