Hill's Science Plan Kitten Healthy Cuisine Chicken/Ocean Fish & Vegetables 12x80 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Hill's Science Plan Kitten Healthy Cuisine Chicken/Ocean Fish & Vegetables 

Hill's Science Plan Kitten Healthy Cuisine Chicken/Ocean Fish & Vegetables är ett kattungefoder som ger din kattunge massor med näring samtidigt som att det är oemotståndligt smakrikt! Denna härliga kattmat från Hill’s Science Plan är sammansatt som en läcker stuvning med en blandning av smaskig kyckling och fisk och fiberrika grönsaker. Fodret innehåller högkvalitativt protein och är fullproppat med antioxidanter för att ge din katt bästa möjliga förutsättning för att växa och må bra under sitt första levnadsår. Antioxidanter bidrar till ett starkt immunförsvar medan proteinerna i maten ger kroppen de byggstenar som behövs för att utveckla en normal och frisk fysik. Fodret hjälper dessutom kattungen att bibehålla en god vätskebalans!

Hill's Science Plan Kitten Healthy Cuisine Chicken/Ocean Fish & Vegetables kan ges som det är, som topping på torrfoder eller utblandat med torrfoderkulorna för att göra maten extra mumsig och intressant.


Kattungefoder med oemotståndlig smak
Protein från kyckling och fisk
Högkvalitativa ingredienser
Bidrar till god vätskebalans
Kan ges som det är, som topping eller utblandat med kattens torrfoder

Hill's Science Plan Kitten Healthy Cuisine Chicken/Ocean Fish & Vegetables 12x80 g finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Våtfoder till kattunge. Hill's är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…