Hill's Science Plan Kitten Perfect Digestion Chicken (7 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Hill's Science Plan Kitten Perfect Digestion Chicken

Ett torrfoder för kattungar som behöver extra stöd för mage och tarm. Hill's Science Plan Kitten Perfect Digestion Chicken är ett unikt torrfoder på marknaden med Hill’s ActiveBiome teknologi som främjar miljön i kattens matsmältningsystem! Detta är en revolutionerande prebiotisk sammansättning som ger näring till katten mag-och tarmbakterier och främjar god matsmältningsförmåga. Det bidrar även till en bra avföring!

Detta foder är baserat på kyckling och kalkon som är två utmärkta proteinkällor med hög smältbarhet vilket gör det lätt för katten att tillgodgöra sig. Fodret har en mycket hög smaklighet för att stimulera din kattunges aptit vid varje måltid. Råvarorna i detta foder är av mycket hög kvalitet för att din kattunge ska få de bästa förutsättningarna att växa sig frisk och stark under sitt första levnadsår. Dessutom är de snälla mot magen!  Ett välbalanserat torrfoder med extra stöd för matsmältningsystemet. Vi tror att din kattunge kommer att älska det!


Torrfoder för kattungar
Främjar god matsmältning
Med ActivBiome teknologi
Gjord på kyckling och kalkon
Högkvalitativa råvaror
Hög smaklighet för att stimulera aptit

Hill's Science Plan Kitten Perfect Digestion Chicken (7 kg) finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Torrfoder till kattunge. Hill's är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…