Hill's Science Plan Kitten Sterilised Chicken (3 kg)

391 kr 489 kr
I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Hill's Science Plan Kitten Sterilised Chicken

Torrfoder för kastrerade kattungar med en kontrollerad fetthalt och protein av hög kvalitet! Hill's Science Plan Kitten Sterilised Chicken är ett väl sammansatt kattfoder med särskild omtanke om den unga katten! Fodret innehåller kvalitativa råvaror och är väl balanserat för att din kastrerade kattunge både ska kunna få tillräcklig med bra näring för att kunna växa sig frisk och stark, samtidigt som att den inte ska riskera att gå upp i vikt!

Kastrerade katter riskerar att gå upp i vikt eftersom att den hormonella processen i kroppen förändras efter kastrationen. Detta gör att metabolismen blir mindre aktiv vilket påverkar kroppens föbränning. Kastrerade katter får dessutom ofta en ökad aptit vilket gör det extra viktigt att servera ett välbalanserat foder med mindre fett för att katten ska kunna äta sig mätt utan att riskera att lägga på sig oönskade kilon!

Detta foder är baserat på kyckling och kalkon som är två typer av lättupptagliga proteiner för katten. Dessutom smakar de gott och bidrar till god smak vid varje måltid! Servera Hill's Science Plan Kitten Sterilised Chicken tillsammans med fri tillgång på friskt vatten för att stimulera katten att dricka ordentligt. Smaklig måltid!


Kattfoder för kastrerade kattungar
Med kyckling och kalkon
Kontrollerad fettnivå
Högkvalitativa proteiner
Välbalanserat för att kattungen ska växa sig frisk och stark
Hög smaklighet

Hill's Science Plan Kitten Sterilised Chicken (3 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Specialfoder - Kattmat för steriliserad katt. Hill's är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…