Hurtta Weekend Warrior Hundsele Neon & Svart (60-80 cm)

649 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Denna snygga hundselen har mjuk vaddering och är enkel att justera, vilket säkerställer en god passform. Detta gör selen extra bekväm för din hund att bära, oavsett om ni är ute på en lång vandring eller en kortare promenad.

Hurtta Weekend Warrior Hundsele är en riktig klassiker, av god anledning. Hurtta tillverkar kvalitativa hundkläder och utrustning som fokuserar på komfort och funktionalitet, och denna selen är inget undantag.

Hundselen är designad för att vara ergonomisk - trycket hamnar på hundens bröst och trycket fördelas även jämnt vilket gör selen skön för hunden att bära.

Selen går lätt att justera både kring halsen och bröstkorgen, och tack vare snabbspännena är den enkel att klä på och av. Du behöver nämligen inte lyfta hundens tassar vid på- och avklädning.


Väderbeständig neopren
20% justerbar med 4-6 justeringspunkter
Flera reflexer


Baktill finns ett handtag där du kan ta tag om du behöver hjälpa din hund fram i svår terräng, eller om du snabbt behöver kunna stoppa hunden.

Hurtta Weekend Warrior Hundsele Neon & Svart har en unik design med en mjuk bröstplatta, och kommer i en stilrena svart färger med 3M reflexer. Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din vovve!

Hurtta Weekend Warrior Hundsele Neon & Svart (60-80 cm) finns i kategorin Hund - Hundutrustning - Hundselar. Hurtta är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…