Kater Kasimir

Kater Kasimir kattmynta - 60 g

122 kr
I lager    Sponsrad länk

Åh, vad det luktar gott och lockande! Kater Kasimir kattmynta är av av hög kvalitet och förför din kisse med den intensiv doften. Catnip utövar en magisk attraktion på många katter och uppmuntrar dem att sysselsätta sig med leksaker eller föremål som fylls med kattmynta. Kater Kasimir kattmynta består uteslutande av blommor och löv från kattmynta-växten (Nepeta cataria). Innehållet i burken med lock härstammar från frodiga ängar i västra Kanada. Växtdelarna torkas och skärs, vilket gör det enkelt att sprida ut och dosera dem. Du kan till exempel ”garnera” klösmöbler och leksaker med kattmyntan eller helt enkelt fylla en strumpa med den. Lukten stimulerar din katt att leka och kan också leda till att den kan koppla av lättare. Den kanadensiska kattmyntan är förpackad i en praktisk XXL-förvaringsburk. Kater Kasimir kattmynta i överblick: Catnip från Kanada Rik på eteriska oljor: distinkt doft, stimulerande och / eller avslappnande för många katter Utsökt urval: innehåller inte stjälkarna från plantan, endast blommor och blad För långvarigt nöje: håller katter upptagna och intresserade av leksaker i timmar Lätt att strö: kattmyntan är skuren och torkad och är lätt att dosera I XXL förvaringsburk Förpackad i Tyskland Innehåll: 60 g

Kater Kasimir kattmynta - 60 g finns i kategorin Kattillbehör. Kater Kasimir är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Kattillbehör