Kerbl Alperna Klättervägg för Katt

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Skapa en hel värld av spännade klättermöjligheter för din katt med Kerbl Alperna Klättervägg för katt!

Att klättra, klösa och upptäcka ingår i våra katters naturliga beteende och vardagsrutin. Det är viktigt att du ger din lilla tiger möjlighet att utföra sitt naturliga beteende även inomhus. En klättervägg är ett perfekt alternativ till det traditionella klösträdet där att det tar inte upp någon golvyta och kan anpassas efter just ditt hem.

Kerbl Alperna Klättervägg är enkel och smidig att sätta upp på väggen och ger din misse en rolig och spännande lekplats. En klätterväg ger också en fristad för din katt från barn eller andra husdjur när den vill koppla av och vara ifred. Många katter tenderar att vilja sova på höga höjder, dels för att få sova ostört men också få en bra överblick över hemmet.

Alperna Klättervägg innehåller fyra olika delar som kan kombineras ihop på det sättet som passar din misse och hem bäst:


En sisalrulle som är 15 cm långa och 9 cm i diameter. Denna kan användas som ett steg för att ta sog vidare på klätterväggen, se bild.
Vadderad liggyta 40x31 cm
Ramp klädd i sisalrep som är 50 cm lång och 9 cm i diameter för att kunna klättra på.
Hängmatta i mysigt tyg 35x50 cm


Klätterväggen är mestadela tillverkad i trä med vissa delar i tyg, sisal och wellpapp. Klätterväggen tar en maxvikt på 6 kg. Tänk på att kontrollera väggens material innan du fäster upp klätterväggen, se till så att du använder rätt plugg och skruv så att den håller för kattens lek och aktivitet.

Kerbl Alperna Klättervägg för Katt finns i kategorin Katt - Klösmöbler - Klösträd & Katträd. Kerbl är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…