Little&Bigger

Little&Bigger Kitty Fun LED-bollar 2-pack

39,90 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Little&Bigger Kitty Fun LED-bollar 2-pack

Här har vi riktigt spännande bollar till din kisse! Bollarna kommer i ett 2-pack och består av en mindre innerboll med LED-belysning, och en yttre boll av plast med snygga håligheter som släpper igenom ljuset.

När du får hem bollarna så är de redan redo med batterier (3 st LR41-batterier) och det enda du behöver göra är att ta bort den lilla lappen som håller bollarna inaktiva medan de ligger på lagret. När lappen är borta så är bollarna redo för en massa bus och lek!

När katten bollar med bollen så lyser LED-lamporna upp - de aktiveras nämligen av rörelse. Vi tror att din katt kommer tycka ljuset gör bollarna extra spännande, kanske särskilt när det är mörkt?

Bollarna lyser i flera olika färger vilket ger en riktigt cool effekt!

Storlek:


Inre LED-boll: 2,5 cm i diameter
Yttre plastboll: 4 cm i diameter


Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Little&Bigger Kitty Fun LED-bollar 2-pack finns i kategorin Katt - Kattleksaker - Kattbollar. Little&Bigger är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…