Monster Cat Adult Multicat Salmon & Poultry (2 kg)

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Monster Cat Adult Multicat Salmon & Poultry

Tillhör du den lyckliga skaran som har mer än en katt i hushållet? Då kan Monster Cat Adult Multicat Salmon& Poultry vara det perfekta valet för dig! Detta foder är sammansatt för att passa flera katter och för att hela gänget du har där hemma ska kunna ha samma foder!

Detta torrfoder är tillverkat med de allra bästa råvarorna och har både kyckling och lax som huvudsakliga proteinkällor.  Fodret är glutenfritt och har en unik fibersammansättning med grönsaker, frukt och bär där samtliga delar bidrar med massor av vitaminer och antioxidanter! Fibrerna stimulerar även matsmältningsystemet och hjälper till att främja en bra avföring. Fodret har även ett balanserat PH-värde för att främja friska urinvägar.

Monster Cat Adult Multicat är ett premiumfoder fullproppat med näring. Receptet är sammansatt för att inte lämna något åt slumpen och med målet att alla dina katter ska hållas nöjda och glada!


Torrfoder för vuxna katter
Till dig med flera katter hemma
Högkvalitativa råvaror
Med kyckling och lax
Glutenfritt
Balanserat PH-värde

Monster Cat Adult Multicat Salmon & Poultry (2 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Monster Pet Food är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…