Monster Cat Kitten Chicken & Turkey (2 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Monster Kitten Chicken & Turkey

Det här kattungefodret är för dig som vill ge din kattunge mat gjort på råvaror av toppkvalitet!

Kattens första levnadsår kanske är det allra viktigaste. Den ska gå från kattunge till vuxen katt på kort tid och under denna period växa till sin fullständiga storlek som den sedan har resten av livet! Till detta krävs mycket energi och att ingredienserna i fodret är både genomtänka och av bästa standard. Monster Kitten Chicken & Turkey innehåller allt detta  för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för din kattunge och ge den ordentliga byggstenar inför livets utmaningar!

Katter är rovdjur och behöver en hög andel kött och animalier i sin kost för att må bra. Monster har tagit hänsyn till och baserar sitt foder på animaliskt protein. Just detta torrfoder innehåller rikligt med kyckling och kalkon som har hög smältbarhet och smakar riktigt smaskigt!  Fodret är glutenfritt, och har sin fiberkälla från frukt, bär och grönsaker vilka också bidrar med vitaminer och antioxidanter. Fibrernas jobb är även att hålla igång mage och tarm vilket även bidrar till en  hälsosam avföring!

I detta foder har man även tillsatt spirulina som gör mycket gott för immunsystemet genom att bidra med både protein, mineraler och antioxidanter.

Monster Kitten Turkey & Chicken ger kattungen ordentligt med näring och energi att orka busa och hitta på hyss, hela vägen in i vuxenlivet!


Kattungefoder av hög kvalitet
Med kyckling och kalkon
Hög smältbarhet
Innehåller spirulina
Fibrer från frukt, bär och grönsaker
Rikt på fett och protein


 

 

 

 

Monster Cat Kitten Chicken & Turkey (2 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Monster Pet Food är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…