Animonda

Multipack Animonda Milkies Selection - 20 x 15 g Beauty, Active, Balance & Harmony

77 kr
I lager    Sponsrad länk

Ett helt nytt sätt att mumsa godis för din kisse - Animonda Milkies ger verkligen omväxling i kattens vardag! I Animonda Milkies Selection Multipack finns alla 4 sorterna av det mjölkiga, flytande godiset: Beauty med extra zink, Active med viktigt taurin, Balance som tillgodoser katten med vitamin D och E samt Harmony med extra malt. Med detta godis har du direkt flera möjligheter att skämma bort katten! Ge Milkies direkt ur kapseln som belöning mellan måltiderna eller förfina våtfodret med en topping av Milkie. Animonda Milkies är även populärt i dricksvattnet! Alla sorterna är glutenfria och lättsmälta. Kapslarna är förpackade i en praktisk behållare av kartong där de enkelt kan plockas. Produktens egenskaper i överblick: Mjölkigt godis för katter I en praktisk behållare av kartong - 20 st kapslar med 4 olika sorter Mångsidigt godis: Som belöning direkt ur kapseln Som topping på våtfodret Som tillsats i dricksvattnet Beauty: Med extra zink Active: Rikt på taurin Balance: Med vitamin D och E Harmony: Med smakrik malt Glutenfritt och lättsmält

Multipack Animonda Milkies Selection - 20 x 15 g Beauty, Active, Balance & Harmony finns i kategorin Kattfoder. Animonda är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Kattfoder