Natures Menu Cat Adult Nöt & Kyckling 85 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Spannmålsfritt våtfoder till katt med smak av nötkött och kyckling!

Natures menus våtfoder har en kötthalt på 70%. Våtfodret är berikat med de vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra. Exemeplvis taurin, magnesium och zink. Fodret är fritt ifrån spannmål, gluten och konstgjorda färgämnen. Ge din katt en riktigt smakupplevelse med Natures menus våtfoder. Våtfodret är helt spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Våtfodret är en nötkött- och kycklingpaté som ligger i en kycklingbuljong.

Natures menu har bytt design på sitt våtfoder, tidigare kom våtfodret i påse nu har de bytt design till aluminiumburkar. En burk innehåller 85 gram, se fodergiva nedan.

Varför ska man ge våtfoder till katt?

Katter är ökendjur och har därför en tendens att vara dåliga på att dricka självmant. Därför kan man behöva hjälpa dem att få i sig vätska, då är våtfoder en bra källa till vätska. Att ge våtfoder under sommaren är extra viktigt då varma sommardagar kräver att katten får i sig mer vätska. Dessutom har våtfoder ofta en högt kötthalt och extra god smak, därför passar våtfoder bra till katter som är kräsna.

Natures Menu Cat Adult Nöt & Kyckling 85 g finns i kategorin Katt - Kattmat - Våtfoder. Natures Menu är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…