Non-stop Dogwear

Non-Stop Dogwear Trekking Väska till Hundförarbälte Svart

569 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Non-Stop Dogwear Trekking Väska till Hundförarbälte Svart

Denna praktiska väska passar på ditt Non-Stop hundförarbälte av modellen Ferd eller Trekking. Väskan fästes direkt på bältet, och här kan du förvara alla dina viktiga saker som du behöver ha med när du och hunden vandrar, springer eller är ute i skidspåret.

Väskan är kompatibel med Non-stop Dogwear Trekking Hundförarbälte 2.0 Svart och Non-Stop Dogwear Ferd Hundförarbälte. Bältena säljes separat.

Non-Stop Dogwear Trekking Väska passar perfekt när du har saker du behöver ha med dig, men inte så mycket saker att du behöver en ryggsäck. Då denna väskan fästes på midjebältet så bär du dina saker på ett ergonomiskt och bekvämt sätt.

Non-Stop Dogwear Trekking Väska består av ett stort fack, och ett litet där du t.ex. kan förvara dina nycklar och din mobil. Facken stängs med blixtlås. På sidan finns ett praktiskt öppet fack för din vattenflaska, som självklart är bra att ha tillgänglig när du och din vovve är ute på äventyr!
På väskans utsida sitter ett elastiskt band där du kan fästa lätta saker såsom t.ex. några bajspåsar.

Väskan har 3M-reflexdetaljer som ökar synligheten i mörkret.

Storlek:


Bredd: 23 cm
Höjd: 16 cm
Djup: 11 cm
Vikt: 193 g


Tvättråd:


30 grader, endast handtvätt

Non-Stop Dogwear Trekking Väska till Hundförarbälte Svart finns i kategorin Hund - Hundpromenad - Hundkoppel - Hundförarbälten. Non-stop Dogwear är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…