Nutrima Cat Fussy (10 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katter

Har du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.

Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienser

Låt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:


Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandsten
Prebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarm
Tranbär-Kan motverka problem i urinvägarna
Antioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av celler


Ge din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.


Torrfoder för vuxna katter
Skapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att äta
Med hög kötthalt från b.la anka
Flera hälsofrämjande ingredienser

Nutrima Cat Fussy (10 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Nutrima är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…