Nutrolin Cat Senior 150 ml

209 kr
I lager    Affiliate-länk till Arken Zoo

Nutrolin Cat Senior 150 ml

Detta kosttillskottet kommer i form av en olja som du enkelt blandar i kattens foder. Kosttillskottet är anpassat för äldre katter, över 7 år gamla, och ser till att främja en god rörlighet och en fin och glansig päls.

När katten blir äldre så kan den bli stel i lederna, och den kan även utveckla artros. Ett kosttillskott såsom detta kan hjälpa till att hålla kattens kropp rörlig och smidig - även på äldre dagar.

Nutrolin Cat Senior innehåller både fettsyror och antioxidanter som stöttar ett hälsosamt åldrande. Omega-3-fettsyran EPA är särskilt bra för äldre katter då den kan dämpa inflammationer.

Nutrolin Cat Senior har mild smak och brukar vara lätt att få katten att äta. Man brukar kunna se effekt redan efter några veckors användning!

Dosering:
Kattens vikt
Olja per dygn


2,5 kg
1,5 ml


5 kg
2,5 ml


7,5 kg
3,5 ml
Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!

Nutrolin Cat Senior 150 ml finns i kategorin Katt - Kattens Apotek - Vitaminer & Kosttillskott. Nutrolin är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…