Pet Remedy Doftavgivare & Flaskaa

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Pet Remedy Doftavgivare & Flaska – Lugnande doftlösning för oroliga djur!

Det här är en naturlig och lugnande doftlösning, speciellt framtagen för att lugna stressade och oroliga djur. Doftlösningen innehåller en unik blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor. 

Så här använder du Pet Remedy: 


Ta av locket på flaskan och skruva fast flaskan ordentligt i doftavgivaren 
Välj ett eluttag som ligger så nära golvet som möjligt 
Låt produkten verka i 4-6 veckor åt gången 


Pet Remedy täcker ett upptagningsområde på upp till 60 m². 

Hur fungerar Pet Remedy? 

Doftavgivaren hjälper till att lugna nervösa eller stressade djur genom att interagera med hjärnans naturliga neurotransmittorer. Doftlösningen använder en blandning av oljor som efterliknar GABA (gamma-aminosmörsyra), en naturlig lugnande neurotransmittor, för att hjälpa till att minska stress och lugna nerverna. 

Pet Remedy passar för alla typer av stressade däggdjur, såsom hundar, katter, gnagare, fåglar och hästar. Om ditt husdjur visar mycket tecken på stress, såsom förändrat beteende, ökad revirmarkering eller vägran att äta, rekommenderar vi att du kontaktar en veterinär eller etolog. Stress kan utlösas av olika faktorer, inklusive förändringar i hemmet (nytt husdjur, flytt, förlust av en vän), höga ljud och fyrverkerier, frekventa resor eller besök hos veterinären. 

Pet Remedy fungerar på ett liknande sätt som produkter som Feliway och Adaptil, men är drygare. Läs och följ bruksanvisningen noga innan användning. 


Naturligt lugnande doftlösning 
Anpassad för stressade däggdjur 
Täcker 60 m² 

Pet Remedy Doftavgivare & Flaskaa finns i kategorin Katt - Apotek. Pet Remedy är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…