Planet Pet Society

Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals 85 g

12,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals 85 g

Letar du, och din katt, efter klimatsmart kattmat med läcker smak? Då tycker vi att ni ska ge detta en chans!
Detta foder kommer i form av bitar i sås och passar för vuxna katter, ca 1-7 år. Kattmaten är spannmålsfri samt fri från soja, GMO och tillsatt socker.

Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals är gjort på säsongsfärska köttråvaror - det innebär att Planet Pet Society använder det kött och de organ och liknande nyttigheter som finns tillgängligt just vid tillverkningstillfället.
Innehållet i fodret kan således variera, och har du en katt som lider av födoämnesallergier så bör du rimligen välja ett annat foder där du kan vara säker på att innehållet alltid är detsamma.

Planet Pet Society sysslar med såkallad up-cycling där de tar tillvara råvaror som annars skulle ha kasserats. T.ex. så använder de organ och andra restprodukter från kyckling från livsmedelstillverkning, och de använder äppelfibrer som blir över när man gör äppeljuice.
Resultatet är klimatsmart, läcker och och nyttig katt- och hundmat - klimatmat helt enkelt!

Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!

Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals 85 g finns i kategorin Katt - Kattmat - Blötmat. Planet Pet Society är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…