Planet Pet Society Cat Kitten Second Chance Chicken (1,5 kg)

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Planet Pet Kitten Second Chance Chicken

Ett hållbart & vetefritt foder!

Fodret för dig som värnar om miljön. Baserat på bl.a mumsiga kycklingrester från den mänskliga köttindustrin samt ärtprotein. Ett foder för alla kattungar.

Planet Pet fokuserar på att tillverka foder baserat på bl.a sådant som vi människor många gånger istället väljer att slänga i soporna. Planet Pet använder ingredienser som fiberrik äppelmassa från juiceproduktion. Dessa ingredienser är de hälsosammaste och mest hållbara sättet att göra hundmat på. Planet Pet ser ingen mening i att föda upp djur, inte ens insekter. det är ingen idé att producera något nytt när så mycket slängs.


95% av innehållet kommer från lokala gårdar
Producerar foder med en minimal påverkan på miljön


Hållbart torrfoder för alla kattungar!

Planet Pet är hållbara från jord till bord. All vi gör är genomtänkt för att skona miljön, paketeringen av våra leveranser men även en kontorspolicy som lyder att man inte använder onödigt papper eller utskrifter. 25% av Planet Pets energi kommer från solceller, målet är att växa och drivas av fler solceller.

Planet Pet Society Cat Kitten Second Chance Chicken (1,5 kg) finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Torrfoder till kattunge. Planet Pet Society är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…