Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon (6 kg)

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Kattfoder gjort utifrån ett särskilt miljömedvetet recept!

Denna kattmat från Planet Pet Society är dessutom av premiumkvalitet för att inte komprimissa med din katts hälsa och näringsmässiga behov. Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon innehåller ingredienser som färsk lax och kycklinglever. Mums! Både gott och hälsosamt! Man har även tillsatt läcker laxolja för att täcka den viktiga amoninofettsyra-profilen. Den stöttar immunförsvaret och berikar fodret med rikligt med omega-3.

Visste du att Planet Pet’s foderserier är producerade med ett mycket lågt klimatavtryck?


95.7% Lägre CO2 utsläpp än kycklingbaserade foder (som inte tar kyckling från svinn)
94.9% Lägre CO2 än insektsbaserade foder


Planet Pet Society använder endast slaktsvinn från industrier som hanterar köttprodukter med hög kvalitet ämnat för humankonsumtion. Inga animaliska produkter i fodret kommer från produktion ämnat för detta hund och kattfoder, just därför ger det minimalt med negativt avtryck på vår miljö. Kycklingdelar som lår, bröstfilé går till butikerna medan organ och mindre delar ofta slängs, detta tar Planet Pet Society vara på och använder i sina djurfoder.

Är du en miljömedveten husse eller matte?

Då är detta torrfoder som klippt och skuret för dig och din katt. Det innehåller all näring din älskade katt behöver, samtidigt som det gör gott för vår planet. Beställ hem din påse idag!

Läs mer…