ProDen

ProDen PlaqueOff tandvård för katter - 40 g pulver

162 kr
I lager    Sponsrad länk

70 % av alla katter över 3 år visar tecken på tandköttssjukdomar som kan orsaka tandlossning och dålig andedräkt. En sjuk munhåla och dålig tandvård påverkar kattens hela kropp. Bakterier transporteras över tandköttet och matsmältningsorganen via blodet till lungorna, lederna, njurarna, levern och hjärtklaffarna där de kan orsaka infektioner och försvaga djuret. Det är alltså viktigt att kattens tänder undersöks och vårdas regelbundet av veterinär. Både för djurets skull och för att undvika flera gånger så höga veterinärkostnader på grund av efterbehandling av följdsjukdomar! PlaqueOff Animal har bevisats vara effektivt för att förebygga och behandla tandsten och dålig andedräkt. Med en konsekvent och daglig användnings ljusnar redan existerande tandsten efter en viss tid (beroende på tillstånd) och kan skrapas av relativt enkelt med en tandkrok. Preparatet är baserat på speciella alger som berikas och pulvriseras. PlaqueOff är ett rent naturligt preparat som ursprungligen utformades för och testades av människor, innan det upptäcktes att medlet har samma goda effekt hos djur. Därefter utvecklades PlaqueOff Animal. Användning: PlaqueOff Animal strös över fodret (både torr och våtfoder) med den medföljande måttskeden. Detta PlaqueOff är särskilt utformat för katter. 1 måttsked dagligen per katt 40 g räcker i 4 månader för en katt Konsultera din veterinär för mer information och råd om andra möjligheter eller nödvändiga åtgärder för att behandla din katt.

ProDen PlaqueOff tandvård för katter - 40 g pulver finns i kategorin Kattillbehör. ProDen är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Kattillbehör