Purenatural Cat Grain Free Adult Chicken & Turkey (2 kg)

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Purenatural Cat Grain Free Adult Chicken & Turkey - Spannmålfritt foder för vuxna katter! 

Det här är ett spannmålsfritt torrfoder anpassat för vuxna katter i åldern 1–7 år. Fodret har en hög kötthalt och innehåller kalkon och kyckling, som är lättsmälta och omtyckta proteinkällor. 

Detta kompletta helfoder innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra. Fodret är berikat med taurin, vilket är viktigt för kattens hjärta och syn. Det innehåller även cellulosa, som hjälper katten att bli av med hårbollar. 

Purenatural Cat Grain Free Adult Chicken & Turkey är fritt från spannmål, artificiella konserveringsmedel och färgämnen, vilket gör det till ett hälsosamt val för din katt. 

Purenatural Cat Grain Free Adult Chicken & Turkey - Läckert helfoder med hög kötthalt!


Spannmålsfritt torrfoder för vuxna katter 
Innehåller kyckling och kalkon 
Proteinrikt och lättsmält 


Detta är en uppdaterad version av Purenatural Cat Adult Grain Free Turkey & Chicken. Fodret har en ny förpackning, ett förbättrat recept och tillverkas i en ny fabrik. Foderkulorna behåller samma storlek men kan ha en något annorlunda färg och form.

Förpackningsstorlekar:


2 kg
10 kg

Purenatural Cat Grain Free Adult Chicken & Turkey (2 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Spannmålsfri kattmat. Purenatural är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…