Purina ONE Sterilcat Oxe 4x2,8kg

909 kr 956 kr
I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Köp fler - spara mer!

Bunkra upp med flera säcker foder där hemma till ett extra bra pris!

Detta kompletta helfodret är särskilt framtaget för att passa steriliserade katter. När en katt steriliseras så påverkas den hormonella balansen vilket självklart har flera positiva effekter. Tyvärr så kan det också medföra att katten har lättare att gå upp i vikt. Därför kan det vara klokt att välja ett särskilt anpassat foder för sin steriliserade katt.

Purina ONE Sterilcat har en god smak av oxkött, och en fin balans mellan protein och fett som passar för kastrerade katter.

Detta fodret främjar en hälsosam vikt och stark muskulatur, samtidigt som det tack vare balanserade mineraler hjälper till att bidra till en god urinvägshälsa.

Detta torrfoder arbetar även för att främja friska och starka tänder - något som är viktigt för alla katter oavsett om de är steriliserade eller ej!

Purina ONE Sterilcat Oxe är tillverkat utan konserveringsmedel och det är även fritt från konstgjorda smakämnen och färgämnen.

Fodret är förpackat i en praktisk ziplock-påse som hjälper till att hålla kulorna fräscha ända till botten av påsen.

Purina ONE Sterilcat Oxe 4x2,8kg finns i kategorin Katt - Kattmat - Torrfoder. Purina ONE är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…