Purina Pro Plan LiveClear Kitten Turkey 1,4 kg

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Purina Pro Plan Cat LiveClear Kitten Turkey

Att vara kattallergiker och kattälskare samtidigt är ett dilemma som många brottas med. Det finns massor av läkemedel som man kan ta för att försöka minska symptomen, men ofta har de biverkningar såsom exempelvis trötthet. Purina försöker nu råda bot på detta problemet, genom att ta fram foderserien LiveClear som aktivt minskar allergenerna som finns på kattens hud och päls.

Purina Pro Plan Cat LiveClear Kitten Turkey är ett helfoder som är lämpligt för kattungar upp till ungefär ett års ålder. Fodret är baserat på kalkon, och har hög smaklighet för att tilltala även lite mer kräsna katter.

Fodret innehåller naturlig prebiotika som är bra för kattungens matsmältning, och det har en hög proteinhalt som passar utmärkt för växnade kattungar. Det här fodret är berikat med E- och C-vitamin som är bra för kattungens naturliga skyddssystem, och DHA som stödjer hjärnans funktion och även synen.

Hur fungerar Purina Pro Plan Cat LiveClear?

Det som vanligtvis orsakar den allergiska reaktionen hos dig som kattallergiker är allergenen Fel d 1 som finns i kattens saliv. När katten tvättar sig så överförs allergenen till kattens hud och päls, och sedan sprids den i ditt hem och på dina kläder. 
Purina Pro Plan Cat LiveClear innehåller äggprotein som arbetar för att binda allergenerna så att din kropp inte reagerar på dem så mycket. Fodret minskar allergenerna med i genomsnitt 47% från och med den tredje veckan kattungen äter det. Statistiken är baserad på katter som fått fodret varje dag.

Observera att alla katter och kattallergiker är olika, och att det inte är säkert att du helt kan sluta med eventuell allergimedicin, men chansen finns. Även om effekten varierar hos olika individer så är det många kattallergiker som vittnar om att de upplever stor lättnad och mycket mindre symptom, sedan deras katter börjat äta detta fodret!

Korta fakta om Purina Pro Plan Cat LiveClear Kitten Turkey:


Helfoder för växande kattungar
Härlig smak av kalkon
Minskar Fel d 1-allergenen med i genomsnitt 47% efter 3 veckors utfodring
Innehåller alla vitaminer och näringsämnen som din kattunge behöver på en daglig basis


Kom ihåg att om du ska byta foder till din kattunge, så är det väldigt viktigt att du gör det gradvis under en period på ca 10-14 dagar.

Purina Pro Plan LiveClear Kitten Turkey 1,4 kg finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Torrfoder till kattunge. Purina Pro Plan är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…