Purina Pro Plan Veterinary Diets

Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function - 12 kg

792 kr
I lager    Sponsrad länk

Hundar som är drabbade av kronisk njurinsufficiens eller ofta bildar urinstenar behöver ett anpassat foder - Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function är utformat för detta problem. Torrfodrets anpassade formulering kan hjälpa till att stödja njurarnas funktion vid kronisk njursvikt och minska bildningen av cystin- och uratstenar. För att hjälpa till att avlasta njurarna tillagas diet-torrfodret för vuxna hundar med mindre mängder protein som dock är av mycket hög kvalitet, och dessutom är fosforhalten i fodret minskad. Cystin- och purinhalten är också reducerad för att minska risken för bildning av urinsten. Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function har urinalkaliserande egenskaper och kan stödja ett sunt pH-värde i urinen, vilket kan ge en ofördelaktig miljö för kristallbildning. Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function i korthet: Dietfoder, helfoder för vuxna hundar utformat för att stödja njurfunktionen vid kronisk njursvikt och för att reducera cystin- och uratstenbildningen Anpassat innehåller av proteiner: mindre mängder protein men dessa är av hög kvalitet, det kan avlasta njurarna Låg fosforhalt: för att stödja njurarnas funktion Urinalkaliserande, med en utvald proteinkälla: protein med begränsad cystinhalt, kan ge en miljö i urinvägarna som är ogynnsam för cystinstenar, minskar antalet beståndsdelar i urinen som är essentiella för att bilda stenar Minskar uppkomst av uratsten: lägre purininnehåll och anpassad halt av svavelaminosyror Med fiskolja: innehåller omega-3-fettsyror God smak: omtyckt även av många hundar med dålig aptit Allmän information: Det rekommenderas att rådfråga en veterinär innan du börjar ge fodret eller innan utfodringstiden förlängs. När du matar ett dietfoder bör du träffa din veterinär regelbundet för kontroller. Om ditt husdjurs hälsa försämras måste du omedelbart upp söka veterinär.

Purina Pro Plan Veterinary Diets NF Renal Function - 12 kg finns i kategorin Hundfoder. Purina Pro Plan Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Hundfoder