Royal Canin Kitten Sterilised Gravy 12x85 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Royal Canin Kitten Sterilised Gravy 12x85 g

Detta våtfodret är särskilt tillverkat för att passa steriliserade kattungar i åldrarna 6 till 12 månader.
När en katt, eller kattunge, steriliseras så brukar de bli lugnare och få en långsammare metabolism. De kan därför behöva ett foder med lite lägre energiinnehåll, även vad de behövde före steriliseringen. 
Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att kattungar behöver ordentligt med energi för att växa sig stora, starka och friska.
Därför passar det utmärkt med ett specialanpassat foder för steriliserade kattungar - innan det vid ca 12 månaders ålder är dags att se sig om efter ett passande vuxenfoder.

Royal Canin Kitten Sterilised Gravy består av läckra bitar i sås, och fodret är särskilt framtaget för att tilltala kattungar och locka dem att äta.

Fodret främjar ett bra immunförsvar tack vare de välbalanserade näringsämnena. Energinivåerna i fodret arbetar för att kattungen inte ska gå upp för mycket i vikt, samtidigt som proteinet och mineralerna säkerställer en hälsosam tillväxt!

Royal Canin Kitten Sterilised Gravy 12x85 g finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Våtfoder till kattunge. Royal Canin är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…